Welkom baby!

Een (h)eerlijke zwangerschapsshoot gecombineerd met een gezinsreportage als jullie kleintje er is én een mini-album met de mooiste beelden.

295,00

Welkom baby!

Met een kleintje op komst is er zóveel om naar uit te kijken en ook zóveel waar je graag warme herinneringen aan hebt.

De beleving van het zwanger zijn is voor elke mama anders, maar het is sowieso een heel bijzondere tijd die je niet vaak doormaakt. Veel ouders hebben dan ook graag blijvende herinneringen aan deze periode van verwachting.

Eens jullie kleintje er is, worden de weken en maanden nog intenser en lijkt alles soms in fast forward te gaan (behalve de nachten misschien 😉 ). We komen graag bij je langs en brengen jullie gezinsleven met jullie kleine uk in beeld zodat jullie nog vele jaren kunnen nagenieten. Oudere broers of zussen zullen ongetwijfeld ook genieten van dit moment en met veel trots de baby aan ons voorstellen. 

Wat mag je verwachten?

Een zwangerschapsshoot op locatie (ongeveer 45 min)

Een gezinsreportage kort na de geboorte van jullie kindje (ongeveer 90 min); dit kan zowel bij jullie thuis als op locatie 

Nabewerking van jullie foto’s

Toegang tot jullie digitaal album. Hierin vinden jullie de geselecteerde en bewerkte foto’s in lage resolutie (met watermerk). Deze foto’s hebben een voldoende hoge resolutie om te delen via sociale media, maar kunnen niet gebruikt worden om de foto’s af te drukken

5 digitale, bewerkte beelden in hoge resolutie per shoot (10 in totaal)

Een mini-album 20x20cm met linnen kaft

Wat is niet inbegrepen in het pakket?

De eventuele toegangsprijs op de gekozen locatie (inkomprijs voor jezelf + fotograaf)

Verplaatsingsonkosten >30km heen en terug vanuit Belsele (€0,50 per extra km)

Wij kijken er alvast naar uit!

Via het contactformulier kan je steeds bij ons terecht voor meer informatie.

Winkelwagen
Scroll naar boven