MAS Antwerpen

Algemene voorwaarden

MAS Antwerpen

Algemene voorwaarden

Versie 29/10/2023

Welkom bij de FoToverij! We vragen om ons gebruiksreglement (hierna ‘regels’ of ‘reglement’) aandachtig te lezen.

Algemeen

Identiteit van de verkoper

de FoToverij
Kleemstraat 51
9111 Belsele
info@defotoverij.be
0475 85 33 60

Btw-nummer BE 0612.959.529
IBAN rekeningnummer BE74 9731 3226 6507
BIC code ARSPBE22

de FoToverij is een kleine onderneming onderworpen aan de vrijstellingsregeling van belasting. Btw is niet toepasselijk.

Gelieve voor alle vragen, klachten of opmerkingen over de site of onze producten, contact op te nemen met ons via e-mail.

Bestelling

Door het plaatsen van een bestelling bij de FoToverij geeft de koper te kennen de algemene voorwaarden te accepteren.

Geschillen

Deze overeenkomst wordt beheerst door Belgisch recht.
Uitsluitend de Belgische rechter is bevoegd kennis te nemen van alle geschillen die naar aanleiding of in verband met deze voorwaarden tussen de verkoper en de klant kunnen ontstaan, tenzij deze partijen anders overeenkomen. Geschillen welke niet tot de competentie van de kantonrechter behoren worden beslecht door de bevoegde rechter in het arrondissement, waarin de verkoper is gevestigd.

FoTografie

Gebruik van foto’s en filmpjes voor publicitaire doeleinden

Foto’s en filmpjes gemaakt door de FoToverij kunnen gepubliceerd worden op onze website, sociale media en andere publicitaire doeleinden. Heb je dit liever niet, geef je ons dan even een seintje?

FoTo op hout

Verzending en levering

Afhankelijk van het aantal bestellingen dat we binnenkrijgen, mag je rekenen op een leveringstermijn van ongeveer 10 dagen.
 Heb je een bestelling snel nodig? Stuur ons dan even een mailtje. We laten je dan zo snel mogelijk weten wat haalbaar is.

De levertijden die op de website worden vermeld zijn slechts een indicatie en houden geen rekening met vertragingen. Vertragingen in de bezorging kunnen in geen geval resulteren in een vorm van compensatie, terugbetaling of annuleren van een bestelling.
Verzendingskosten worden enkel opgegeven voor leveringen binnen België en Nederland.  Voor leveringen in het buitenland kunnen we een aangepaste offerte bezorgen.

De verzendkosten worden berekend op basis van het gewicht van je bestelling.
Enkel sleutelhangers en magneten en kleine worden via brievenbuspost verzonden.  Blokjes vanaf 10 x 15 cm worden via pakketpost verzonden.
Voor België worden bestellingen vanaf € 75,00 worden gratis verzonden.
Voor Nederland worden bestellingen vanaf € 100,00 worden gratis verzonden.

Voorlopig voorzien we enkel verzendingen binnen België en Nederland edpharm-france.com. Mocht je toch een verzending naar het buitenland wensen, geef dit dan mee bij de opmerkingen van de bestelling. We bezorgen je dan een aangepaste offerte.

De FoToverij is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens verzending via de post of een pakjesdienst.

Optimale FoTo-resolutie

Voor een optimaal eindresultaat, bezorg je ons best foto’s met een resolutie van 300 PPI (punten per inch).
Stuur ons gerust je foto’s door, ook als je niet zeker bent of de kwaliteit voldoende hoog is. We verwittigen je als we de foto niet mooi kunnen afdrukken.

Herroepingsrecht

De meeste goederen worden op maat gemaakt volgens de specificaties van de klant. Deze goederen hebben derhalve een persoonlijk karakter en kunnen niet terug worden genomen. Als gevolg daarvan is het annuleren van een bestelling niet mogelijk.

Garantie

De FoToverij garandeert dat de door haar geleverde producten voldoen aan de eisen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en levensduur zoals deze door partijen bij de koopovereenkomst in redelijkheid zijn bedoeld, en staat daarmee in voor de fabrieksgarantie van het aan jou geleverde product.

Winkelwagen
Scroll naar boven