Welkom!

Welkom!

Wij zijn Lieven en Barbara. Naast de liefde voor onze (veelal 😉 ) geweldige kroost, delen we ook onze liefde voor FoTografie, de bergen, wandelen en creatief bezig zijn.

In 2015 startten we de FoToverij met gepersonaliseerde FoTo-Blokken op hout. Al snel kregen we de vraag én de goesting om ook FoTo-Shoots te doen.  

We leerden bij, maakten keuzes en richten ons nu vooral op kinder- en familiefotografie. Door het volgen van workshops, het uitproberen van nieuwe dingen en het samenwerken met collega-fotografen groeien we hierin nog elke dag.

We vinden het élke keer weer zo bijzonder om jullie gewone én speciale momenten in beeld te mogen brengen. Geen franjes, niet teveel toeters en bellen, maar gewoon jullie zoals jullie zijn, op dit moment in jullie leven.

Binnen ons gezin merken we hoezeer het cliché klopt dat tijd voorbij vliegt, dat kinderen zó uit de pampers zijn en het daarna alleen nog sneller lijkt te gaan. En ook dat je denkt heel veel te zullen onthouden, maar dat dat toch niet zo efficiënt blijkt te gaan 😉  Gelukkig zijn er dan foto’s; tastbare herinneringen aan kleine en grote momenten, die je een leven lang kan koesteren.

Snuister gerust eens rond op onze website/portfolio! En mocht je vragen of wensen hebben, dan horen we het graag!

Warme groet en wie weet tot … !?
Lieven en Barbara

Winkelwagen
Scroll naar boven