Welkom!


Wij zijn Lieven en Barbara. Naast de liefde voor onze (veelal 😉 ) geweldige kroost, delen we ook onze liefde voor FoTografie, de bergen, wandelen en creatief bezig zijn.

De voorbije jaren ging FoTografie een steeds belangrijkere rol spelen in ons leven.  We startten in 2015 met het maken van FoToblokken op hout en kregen al gauw de vraag én het vertrouwen om ook FoToshoots te doen. Door het volgen van workshops en het samenwerken met collega-fotografen groeien we hierin nog elke dag.

We vinden het élke keer weer zo bijzonder om jullie gewone én speciale momenten in beeld te mogen brengen. Geen franjes, niet teveel toeters en bellen, maar gewoon jullie zoals jullie zijn, op dit moment in jullie leven.

Binnen ons gezin merken we hoezeer het cliché klopt dat tijd voorbij vliegt, dat kinderen zó uit de pampers zijn en het daarna alleen nog sneller lijkt te gaan. En ook dat je denkt heel veel te zullen onthouden, maar dat dat toch niet zo efficiënt blijkt te gaan 😉  Gelukkig zijn er dan foto’s; tastbare herinneringen aan kleine en grote momenten, die je een leven lang kan koesteren!

Snuister gerust eens rond op onze website/portfolio! En mocht je vragen of wensen hebben, dan horen we het graag!

Warme groet en wie weet tot … !?
Lieven en Barbara

Scroll naar top